Milli Eğitim Bakanlığı Müsteşarından Açıklama

Sayın; http://www.memurlar.net/
12/09/2005 tarihinde internet sitenizde yer alan haberde bana atfen; "Remzi KAYA bu işleri nerden bilecek, siz onun dediklerine bakmayın. Remzi bir defa öğretmen bile değil. Benim 35 yıllık öğretmenliğim var"; ayrıca "Danıştay zaten ideolojik kararlar veriyor. Danıştay başkan vekili de zaten Emin Çölaşan'ın karısı. Bize karşılar otomatikmen." şeklinde ifadeler yer almıştır.

Kaynak : Memurlar.Net
Haber Giriş : 15 Eylül 2005 10:13, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Bana ait olduğu ileri sürülen beyanlar tamamen gerçek dışıdır. Genel Müdür olmak için öğretmen olmak gibi bir şart bulunmamaktadır. Bakanlığımız bürokratları; hoşgörü, anlayış, sevgi ve saygı ölçüleri içerisinde çalışmalarını sürdürmektedirler. Haberde iddia edildiği şekilde Bakanlığımız üst düzey bürokratlarının birbirlerini suçlayıcı, karalayıcı bir davranışları söz konusu olmamıştır, olamaz da.

Bakanlığımızın her bir çalışanı Türk Eğitim Sisteminin genel ve özel amaçlarının bilinci ile kamusal görevlerini sürdürme çabası içindedirler.

Ayrıca bağımsız Türk Yargısına olan güvenimiz tamdır. Danıştay ile ilgili olarak da metinde geçen ifadeler tümden asılsızdır.

Okuyucuların ve kamuoyunun bilgilerine sunulur.

Prof. Dr. Necat BİRİNCİ
Müsteşar

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber